Nume:
Criflom Construct - Focsani
E-mail:
munteanu.cristieduard@gmail.com
Telefon:
0790 227 669
Adresa:
Focsani, Str. Aurora, Nr.11, Bl.11, Et.1, Ap.1 Jud. Vrancea.

Criflom Construct - Focsani

Constructiil civile si industriale, consolidari si reparatii capitale, bransamente retele exterioare apa, gaze (din metal si polietilena), canal,instalatii  termice, instalatii sanitare, proiectare si amenajari, constructii drumuri si cai de comunicatie, comercializarea materialelor de constructii, lucrari de sapaturi si excavatie, comercializarea agregatelor minerale, constructii case, preturi constructii, constructii speciale, structuri metalice, tencuieli, placari fatade, placari gresie si faianta, beton amprentat, beton armat, realizari cofraje, termoizolatii, amenajari interioare si exterioare, proiectare BIM.

Detalii

Inca de la infiintare Criflom Construct si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania noastra se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Criflom Construct a luat fiinta din dorinta de a avea o firma de profil in domeniul constructiilor in Vrancea.

Echipele noastre formate din meseriasi  calificati si atestati profesional prin cursuri de specialitate, ci si pasionati de ceea ce fac, asigura interventii in situatii de urgenta, pentru remedierea avariilor in timpul cel mai scurt, pentru diverse situatii neprevazute privind instalatiile sanitare si electrice, executa lucrari de reparatii curente si capitale. Recunoastem faptul că principalul nostru sprijin este omul. Pentru a reusi sa realizam obiectivele propuse, Criflom Construct a trebuit sa isi indrepte atentia catre fidelizarea capitalului uman.  Asiguram oportunitati si incurajam exploatarea intregului potential al angajatilor nostri. Munca in echipa nu se refera doar la mediul nostru intern, ci si la cel extern, lucram indeaproape cu clientii nostri iar respectul reciproc este cel ce ne-a asigurat si ne va asigura intotdeauna succesul. Intreaga activitate desfasurata in lucrarile de constructii executate, cat si actiunile si deciziile luate in afara acestora, se bazeaza pe valori fundamentale ce ne ghideaza cu un pas mai aproape de indeplinirea permanenta a misiunii noastre amintite la inceput.

Tendintele ultimilor ani in amenajari ne-au aratat o nevoie din ce in ce mai mare de integrare a naturii in decorul caselor noastre. De aceea, in mod firesc, accentul cade pe o extindere a spatiului de locuit catre exterior, spre balcon, terasa sau gradina, dupa caz.Specialistii incurajeaza amenajarile de balcon si terase cu plante si spatii de relaxare, iar pentru cei care locuiesc la casa, extinderea spre curte si gradina, ca o modalitate de a prelungi livingul si de a-l recrea in mijlocul naturii, in mijlocul spatiului verde.

Pentru a depasi granitele acestea dintre interior si exterior, se opteaza pentru pereti din sticla, avand astfel suprafetele vitrate generoase care lasa sa patrunda multa lumina naturala. In plus, se pot amenaja usi glisante care pe timpul anotimpului cald sa poata fi deschise astfel incat trecerea din camera inspre gradina sa fie una fireasca, bariera dintre interior si exterior fiind astfel indepartata. Aspectul estetic cat si cel functional al gradinii, pe scurt amenajarea exteriorului, ar trebui sa se concentreze pe armonia intre elemente, conturand un excelent tablou natural in care ne putem relaxa si deconecta de la agitatia cotidiana. Finisajele pe care le vom folosi ne pot oferi un sprijin real in acest sens. Pentru a crea o continuitate in amenajare, putem opta pentru acelasi tip de placari cu piatra obtinand acel efect de natural, de rustic.

Casele mici reprezintă cea mai mare provocare atunci când vine vorba despre designul interior. Cu puțină creativitate poți obține însă spații superbe și funcționale, indiferent de mărimea casei pe care dorești să o amenajezi sau să o renovezi. Iată care sunt cele mai bune idei de amenajări interioare pentru case mici.Micile trucuri pot transforma casa într-un spațiu de vis, chiar dacă nu dispui de mult spațiu. Lumina, culorile, liniile pot fi elemente decisive dacă vrei ca locuința ta să pară mai mare decât este de fapt. Iar pardoseala joacă un rol extrem de important în extinderea vizuală a spațiului.

Pentru ca o casă să pară mai mare are nevoie de multă lumină naturală, dar și de nuanțe cât mai deschise pentru pereți, pardoseală și mobilier. Chiar și o perdea de un alb imaculat va accentua senzația că spațiul este mult mai mare.Lumina artificială poate crea, de asemenea, impresia unei case mai mari. Poți folosi lampi in tendintele actuale, fie că este vorba despre lustre, lămpi cu picior sau veioze pentru noptiere.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de servicii:

Amenajari exterioare :
- garduri din zidarie, beton, lemn;
- pavaje, beton amprentat;
- hidroizolatii terase;
- termosistem.

Amenajari interioare :
- lucrari de instalatii sanitare, termice si electrice;
- lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive;
- lucrari de placare a peretilor, lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie;
- lucrari de finisare a pardoselilor cu gresie, marmura, granit, parchet, mozaic;
- lucrari din gips-carton – tavane, tavane casetate, pereti, placari, scafe;
- lucrari de tamplarie si dulgherie.

- constructii pe structura metalica;

- panouri termoizolante; 

- spatii comerciale;

- hale;

- depozite;

- tamplarie AL si PVC;

- vestiare si sanitare. 

Galerie foto

Criflom Construct - Focsani
Criflom Construct - Focsani
Criflom Construct - Focsani
Criflom Construct - Focsani
Criflom Construct - Focsani
Criflom Construct - Focsani
Criflom Construct - Focsani
Criflom Construct - Focsani

© 2015 Copyright by constructii-romania.com