Nume:
Firma Constructii Design Bau Construct Impex - Sibiu
E-mail:
designbauconstruct@yahoo.com
Telefon:
0756 691 003
Adresa:
Sibiu, Str. Luceafarului, Nr. 30, Jud. Sibiu.

Firma Constructii Design Bau Construct Impex - Sibiu

Constructiil civile si industriale, consolidari si reparatii capitale, bransamente retele exterioare apa, gaze (din metal si polietilena), canal,instalatii  termice, instalatii sanitare, proiectare si amenajari, constructii drumuri si cai de comunicatie, comercializarea materialelor de constructii, lucrari de sapaturi si excavatie, comercializarea agregatelor minerale, constructii case, preturi constructii, constructii speciale, structuri metalice, tencuieli, placari fatade, placari gresie si faianta, beton amprentat, beton armat, realizari cofraje, termoizolatii, amenajari interioare si exterioare, proiectare BIM.

Detalii

Cu o prezență relativ noua in domeniul construcțiilor cladirilor rezidentiale si nerezidentiale Design Bau Construct Impex incearca sa-si castige o poziție inalta în topul companiilor de profil din județul Sibiu și nu numai, executând toată gama de lucrări în construcții la nivel de performanță corespunzator exigențelor tehnice solicitate .

Lucrările societații sunt executate cu personal de înaltă și medie calificare, cu experiență acumulată la lucrări cu caracter deosebit. Execuția lucrărilor se realizează pe bază de grafice cu termene intermediare și se armonizează cu posibilitățile de asigurare de către beneficiari a resurselor financiare. Interesul societății noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifestă prin atenția cu care sunt selectionați angajații. Calitatea lucrarilor a contribuit de fiecare data la cresterea renumelui societații în domeniul construcțiilor. Design Bau Construct Impex oferă stabilitate şi echilibru într-un mediu economic imprevizibil, venind în întâmpinarea clienţilor cu produse de actualitate. Profilul societăţii s-a păstrat şi diversificat continuu prin adaptarea la economia de piaţă pentru a putea răspunde tuturor cerinţelor actuale. În prezent societatea noastră poate acoperi întreaga gamă de lucrări de construcţii, ce utilizează cele mai noi tehnologii şi materiale de construcţii, garantând calitatea. Cu toate că sectorul construcţiilor nu mai are avântul anilor trecuţi, reuşim să avem proiecte în derulare datorită recomandărilor primite de la clienţii mai vechi şi datorită preţurilor pe care le practicăm. Ne mândrim că în decursul timpului am reușit să formăm un colectiv de profesionisti care să ne reprezinte și care au format imaginea companiei, venind în întâmpinarea proiectelor dumneavoastră cu soluții profesionale la prețuri avantajoase și competitive. Toți clienții noștri sunt la fel de importanți pentru noi. Obiectivul nostru este întotdeauna realizarea construcțiilor de calitate și durabile în timp, oferind clienților economie de timp și de bani.

CONSTRUCTII CIVILE

Case la rosu – „casa la rosu” reprezinta constructia fara finisaje si partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla, etc.). Ea include fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului pe care se monteaza ulterior tigla sau tabla. De asemenea, in faza de „casa la rosu” nu este realizata nici partea de instalatii (cabluri electrice, tevile de apa/gaze, racordare la utilitati), acestea fiind adaugate ulterior.
Case la cheie  - „casa la cheie” contine, in plus fata de „casa la rosu”, toate finisajele si racordarea casa-la-cheie la utilitati, respectiv:  finisaje exterioare (invelitoare acoperis, geamuri termopan, tencuieli exterioare), finisaje interioare (tencuieli interioare, gresie, faianta, parchet, usi acces), instalatii sanitare (chiuveta, cada / dus, vas toaleta, robineti bucatarie / baie, racorduri), instalatii termice (centrala termica, calorifere, racorduri), instalatii electrice (intrerupatoare, prize, retea electrica) sau orice alte operatiuni stabilite de comun acord in momentul ofertarii. In formele prezentate mai sus putem realiza si urmatoarele tipuri de constructii: 
case de vacanta, vile, pensiuni spatii comerciale, lucrari in spatii publice.

AMENAJARI INTERIOAREPentru case, vile, apartamente, spatii comerciale si nu numai, venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama bogata de lucrari de finisaje amenajari-interioare-micinterioare, amenajari interioare, finisaje decorative, compartimentari din zidarie de caramida sau BCA, placari si compartimentari din gips-carton, tavane false, elemente decorative din gips-carton, seminee, tencuieli simple sau armate, glet de ipsos, zugraveli simple, zugraveli decorative, tratamente antimucegai, vopsitorii, amenajari bai si bucatarii, placari cu faianta, gresie, granit, marmura, etc, montaj tapet, montaj parchet din lemn masiv, parchet laminat sau parchet stratificat, montaj tamplarie, montaj usi de interior si exterior, scari interioare, lambriuri, sarpante din lemn, mansardari.

AMENAJARI EXTERIOARE Executie fatade simple sau cu tencuieli decorative, tratamente antimucegai, placari exterioare cuamenajari-exterioare panouri decorative, sisteme de hidro si termoizolatie, zugravit fatade, sisteme de vopsitorii, executie garduri, verande, foisoare, pergole, terase, spatii de joaca, accesorii pentru amenajari si reamenajari, betonat platforme, parcari, cai de acces, drumuri si alei, pavaje, montaj borduri, placari cu piatra, gratare din piatra sau zidarie pentru gradina, amenajari spatii verzi, lucrari de excavatii si terasamente.

RENOVARI, RECONDITIONARI SI CONSOLIDARI Executam lucrari de consolidari structuri, renovari, reparatii si imbunatatiri in constructii, subzidiri  renovari fundatii, stalpi, grinzi, plansee din beton armat, tencuieli armate, restaurari si compartimentari, compartimentari pe structura usoara, reconditionari scari din lemn, beton sau piatra, reparatii si consolidari acoperisuri, reconfigurare poduri si mansardari cu materiale usoare, finisaje interioare pentru poduri si mansarde, ferestre de mansarda, sisteme de termoizolatii.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele tipuri de lucrari:
- executăm lucrări de construcții civile, industriale si agricole;

- structuri, consolidări, mansardări;

- finisaje interioare (tavane false, casetate sau gipscarton, zugrăveli, vopsitorii, tapetări, placări pereți cu faianță, marmură, granit, pardoseli cu gresie, marmură, granit, mochetă, covor PVC, parchet);

- finisaje exterioare ( termosistem la fațade  -  pachet complet, acoperișuri cu țiglă ceramică,  beton  și  tablă,  hidroizolații la terase circulabile și necirculabile, placări cu gresie de exterior, amenajări exterioare;

- consiliere lucrari si dirigentie pentru constructii civile, industriale si agricole.

- instalații sanitare și termice.

© 2015 Copyright by constructii-romania.com