Nume:
Firma Constructii ConstructNelu - Mures
E-mail:
constructnelu@yahoo.com
Telefon:
0754 037 985
Telefon 2:
0752 170 901
Adresa:
Sangeorgiu de Padure, Str. Nicolae Balcescu, Nr. 74A, Jud. Mures.

Firma Constructii ConstructNelu - Mures

Constructiil civile si industriale, consolidari si reparatii capitale, bransamente retele exterioare apa, gaze (din metal si polietilena), canal,instalatii  termice, instalatii sanitare, proiectare si amenajari, constructii drumuri si cai de comunicatie, comercializarea materialelor de constructii, lucrari de sapaturi si excavatie, comercializarea agregatelor minerale, constructii case, preturi constructii, constructii speciale, structuri metalice, tencuieli, placari fatade, placari gresie si faianta, beton amprentat, beton armat, realizari cofraje, termoizolatii, amenajari interioare si exterioare, proiectare BIM.

Detalii

ConstructNelu si-a inceput activitatea in 2007 cu misiunea de a realiza constructii civile si industriale la standarde europene prin profesionalism, punctualitate si meticulozitate. Pentru garantia succesului, echipa noastra lucreaza la imbunatairea performantelor proprii prin proiectele realizate cu succes si know-how-ul complet al componentei manageriale si tehnologice. Bazandu-ne pe profesionalismul si experienta dovedite pana acum, oferim clientilor servicii complete in domeniul constructiilor si instalatiilor aferente: consultanta, proiectare, executie. Intentia noastra este sa oferim clientilor un pachet de servicii complete în domeniul constructiilor civile.

In urma datelor tehnice transmise de proiectantii beneficiarului, si in colaborare cu ceilalti colaboratori ai nostri se calculeaza valoarea investitiei dand posibilitatea beneficiarului de a avea o imagine cat mai clara asupra costurilor de realizare a constructiei si a modificarilor ulterioare. De asemenea, in scopul gasirii celui mai bun raport calitate-pret monitorizam piata materialelor si serviciilor din domeniul constructiilor. In urma acestei activitati  sunt identificati producatorii sau reprezentantii directi ai acestora fapt care prin incheierea de contracte si negocierea preturilor pentru cantitati mari duce la reducerea costurilor. ConstructNelu a dezvoltat  parteneriate strategice cu furnizorii, a contribuit la cresterea calitatii produselor si serviciilor si la reducerea costurilor facand inca o data posibila politica societatii de a practica preturi competitive cu concurenta.
Echipele noastre formate din meseriasi  calificati si atestati profesional prin cursuri de specialitate, ci si pasionati de ceea ce fac, asigura interventii in situatii de urgenta, pentru remedierea avariilor in timpul cel mai scurt, pentru diverse situatii neprevazute privind instalatiile sanitare si electrice, executa lucrari de reparatii curente si capitale. Recunoastem faptul că principalul nostru sprijin este omul. Pentru a reusi sa realizam obiectivele propuse, ConstructNelu a trebuit sa isi indrepte atentia catre fidelizarea capitalului uman.  Asiguram oportunitati si incurajam exploatarea intregului potential al angajatilor nostri. Munca in echipa nu se refera doar la mediul nostru intern, ci si la cel extern, lucram indeaproape cu clientii nostri iar respectul reciproc este cel ce ne-a asigurat si ne va asigura intotdeauna succesul. Intreaga activitate desfasurata in lucrarile de constructii executate, cat si actiunile si deciziile luate in afara acestora, se bazeaza pe valori fundamentale ce ne ghideaza cu un pas mai aproape de indeplinirea permanenta a misiunii noastre amintite la inceput.
  

Servicii

 Servicii in constructii :

- Realizarea fundatiei;

- Ridicarea peretilor;

- Structura acoperisului;

- Montarea invelitorii;

- Constructii la rosu si la cheie cu sau fara materialele clientului;

- Demolari;

- Fundatii si sapaturi;

- Zidarie;

- Tencuieli;

- Izolatii termice;

- Placari polistiren si rigips;

- Compartimentari, mansarde;

- Montat gresie, faianta, parchet;

- Finisaje interioare si exterioare;

- Acoperisuri;

- Amenajari interioare.

© 2015 Copyright by constructii-romania.com