Nume:
Firma constructii RECON - Craiova - Dolj
E-mail:
office@reconsa.ro
Telefon:
0251 406 600
Telefon 2:
0251 406 603
Fax:
0251 439 736
Website:
http://www.reconsa.ro/
Adresa:
Craiova, Strada Calea Bucuresti, Nr. 56, Sat Carcea, Com.Carcea, Jud. Dolj.

Firma constructii RECON - Craiova - Dolj

Constructiil civile si industriale, consolidari si reparatii capitale, bransamente retele exterioare apa, gaze (din metal si polietilena), canal,instalatii  termice, instalatii sanitare, proiectare si amenajari, constructii drumuri si cai de comunicatie, comercializarea materialelor de constructii, lucrari de sapaturi si excavatie, comercializarea agregatelor minerale, constructii case, preturi constructii, constructii speciale, structuri metalice, tencuieli, placari fatade, placari gresie si faianta, beton amprentat, beton armat, realizari cofraje, termoizolatii, amenajari interioare si exterioare, proiectare BIM.

Detalii

Societatea comerciala RECON S.Aa fost infiintata in anul 1994, cu sediul in Craiova, str. Calea Bucuresti, nr.116 are ca profil principal de activitate constructii civile si industriale. Societatea dispune inca de la infiintare de un regulament de organizare si functionare, precum si de un regulament de ordine interioara bine definite, hotararea ferma a conducerii  societatii fiind aceea de a atinge si mentine un nivel competitiv al calitatii tuturor produselor, lucrarilor si serviciilor oferite, astfel incat sa fie satisfacute la maximum posibil cerintele clientilor  firmei sale. Pentru realizarea obiectivelor enuntate, societatea comerciala RECON S.A. isi desfasoara  activitatile sale pe baza sistemului de conducere si asigurare a calitatii descris in ,,Manualul de  management integrat” cod MMI – 01, adoptat si aprobat de conducerea societatii, precum si procedurile aferente. Societatea , detine certificatul nr.124/C/2009 eliberat de Miscarea Romana pentru Calitate, pentru proiectarea si executia lucrarilor de constructii civile si industriale, protectii anticorozive,  vopsitorii industriale, izolatii termo si hidro, confectii si montaj structure metalice pentru  constructii, montaj utilaje si instalatii pentru constructii, executie tamplarie PVC cu geam  termopan. Manualul de Asigurare a Calitatii – ,,MANUAL DE MANAGEMENT INTEGRAT” al S.C.  RECON S.A., descrie modul de organizare, implementare si functionare al S.C. RECON, avand ca model de referinta SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008. Pentru toate activitatile din domeniul declarat si certificat,  societatea noastra detine atestate si  autorizatii de la organismele abilitate, iar pentru produsele pe care le executa (tamplarie PVC si Al), poate face dovada conformitatii produselor. In acest sens, S.C. RECON S.A., este membru fondator al PPTT (Patronatul Producatorilor de  Tamplarii Termoizolante) poate face dovada atestarii conformitatii produselor (usi si ferestre exterior,  din profile PVC si Aluminiu), prin : - rapoartele testelor initiale de tip – ITT, a contractului de licenta DMC 30/2570/12.03.2010,  asigurarea CPF (controlul productiei in fabrica) si aplicarea marcajului CE – pentru sisteme ferestre  si usi din PVC-Ramplast, seriile EcoLux, EcoTherm si EcoTherm Plus. - rapoartele testelor initiale de tip – ITT, a contractului de licenta nr. 367/04.10.2010,  asigurarea CPF (controlul productiei in fabrica) si aplicarea marcajului CE – pentru sisteme ferestre  si usi din profile Aluminiu Balkan.

Servicii

Lista servicii oferite:

- Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale;

- Lucrări de demolare a construcţiilor şi de pregătire a terenului;

- Lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii;

- Lucrări de finisare;

- Lucrări de instalaţii electrice, tehnico-sanitare şi alte lucrări de instalaţii pentru construcţii;

- Lucrări de construcţii hidrotehnice şi a proiectelor utilitare pentru fluide (reţele de alimentare cu apă şi canalizare);

- Fabricarea de construcţii metalice;

- Execuţie şi montaj tâmplărie PVC şi aluminiu cu geam termopan;

- Inchiriere spaţii de depozitare, mijloace de transport şi utilaje;

- Activităţi în domeniul protejării monumentelor istorice;

- Executare de linii electrice aeriene sau subterane cu tensiuni nominale de 0,4-20 kV şi posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20 kV;

- Executare de instalaţii electrice interioare pentru construcţii civile şi industriale, branşamente aeriene şi subterane la tensiunea nominală de 0,4 kV; Încercări de echipamente şi instalaţii electrice de joasă şi medie tensiune.  

 

Oferte speciale

TAMPLARIE PVC - in functie de exigentele si dorintele beneficiarului, foloseste profile de la doi mari  producarori:  Seria EcoThermPlus este un sistem cu 5 camere  de izolare destinat sa asigure un confort sporit  pentru orice locuinta la cel mai bun pret.  Seria EcoLux este un sistem premium cu 6  camere de izolare, cu adancimea de 70 mm, cu  parametri de izolare termica si fonica  exceptionali, un design cu muchii rotunjite si  dimensiuni compacte.  Seria EcoTherm este un sistem cu 4 camere  proiectat pentru obtinerea unui sistem compact, cu  parametrii de izolare termica si fonica ridicati Producator german de profile pentru sisteme de ferestre si usi din PVC  REHAU ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre  standard pana la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive.

TAMPLARIE DE ALUMINIU - ideala in constructii industriale, laboratoare, compartimentari interioare datorita rezistentei  mecanice ridicate si masei proprii reduse. Are o aplicabilitate diversa: ferestre, usi si spatii de  trecere, pereti despartitori,  elemente glisante iar in functie de necesitati se poate alege dintr-o gama  diversificata de profile, cu sau fara rupere termica de diverse dimensiuni. Tamplaria poate fi echipata cu geam termopan de diverse grosimi, cu geam simplu sau cu tot feluri de paneluri.

USILE DE INTERIOR -  produse de firma noastra sunt realizate din PVC  EXPANDAT, un sistem inovator de usi de interior caracterizat printr-o rigiditate  ridicata combinata cu o greutate scazuta.  Principalele avantaje ale seriei sunt urmatoarele:  - izolare fonica ridicata datorita echiparii cu garnitura de etansare - rigiditate crescuta datorita folosirii armaturilor metalice - posibilitatea executiei de modele variate ca forme si decoruri.

Galerie foto

Firma constructii RECON - Craiova - Dolj
Firma constructii RECON - Craiova - Dolj
Firma constructii RECON - Craiova - Dolj
Firma constructii RECON - Craiova - Dolj

© 2015 Copyright by constructii-romania.com