Nume:
Case Prefabricate din Lemn - MobInstal
E-mail:
office@mobinstal.ro
E-mail 2:
mobinstal@gmail.com
Telefon:
0730 030 380
Website:
http://mobinstal.ro/
Adresa:
Bucuresti, B-dul Splaiul Unirii, Nr. 8, bl. B4, Sc. 1, Et. 1, Ap. 1, Sector 6.

Case Prefabricate din Lemn - MobInstal
Bucuresti Sector 6

Constructiil civile si industriale, consolidari si reparatii capitale, bransamente retele exterioare apa, gaze (din metal si polietilena), canal,instalatii  termice, instalatii sanitare, proiectare si amenajari, constructii drumuri si cai de comunicatie, comercializarea materialelor de constructii, lucrari de sapaturi si excavatie, comercializarea agregatelor minerale, constructii case, preturi constructii, constructii speciale, structuri metalice, tencuieli, placari fatade, placari gresie si faianta, beton amprentat, beton armat, realizari cofraje, termoizolatii, amenajari interioare si exterioare, proiectare BIM.

Detalii

Mobinstal este o companie de constructii case structura lemn. Firma a inceput exportul in UE in 2002 cand a trimis catre Franta primele proiecte. Avand in vedere concurenta dar si exigentele pietei europene, am fost obligati sa ne certificam atat pentru managementul calitatii, mediului dar si pentru prefabricatele produse de firma noastra, recunoscute acum in UE si purtand marcajul CE.

Legislatia noastra desi incearca sa fie armonizata cu cerintele europene, calitatea in constructii, reglementata prin legea 50/1991 republicata in 2015 – are inca multe probleme iar majoritatea firmelor de constructii din Romania sunt departe de a realiza calitatea ceruta de UE. Prin publicarea si aplicarea normelor legii cu privire la calitatea in constructii, vom putea observa multe schimbari pozitive pe piata imobiliara. Aplicarea legii 50, cuplata cu obligativitatea certificarii tuturor firmelor de constructii , vor aduce un plus de calitate dar si o triere a tuturor celor care sunt acum in piata si desfasoara actvtatea in constructii.

Cu siguranta ca prin certificarea tuturor firmelor de constructii si preturile vor suferi o modificare, teoretic ascendenta pentruca si calitatea serviciilor va creste. Sa nu uitam ca in Romania, piata constructiilor a ajuns la peste 10 miliarde de euro si continua sa creasca ! Casa Mobinstal, își propune să susțină numai tehnologii de top ce pot duce la realizarea unei case performante, eficiente energetic și care să poată fi realizată într-un timp extrem de scurt, oferind clienților săi cea mai bună variantă de casă eficientă energetic. Casa Mobinstal, propune pereți exteriori cu coeficienți foarte buni (U – 0,10 w/m2k), ce au o grosime medie de 37-39 cm dar pot ajunge chiar până la 54 cm ( U – 0,08 w/m2k), dotați cu tâmplărie exterioară de cea mai bună calitate cu o transmitanță de asemenea redusă U < 0,10 w/m2k din pvc cu trei rânduri de sticlă.
Planșeul prefabricat, asigură pe lângă o stabilitate perfectă a structurii și un spatiu destul de generos pentru realizarea unei izolații fonice foarte bune ce reduce la maxim fenomenul de rezonanță. Acoperișul tip șarpantă sau terasă, este tratat ca și un perete exterior, din punct de vedere al rezistenței termice dar și al izolației fonice. La toate proiectele ce folosesc Casa Mobinstal, recomandăm acoperișul ventilat, indiferent de tipul de învelitoare folosit
.

Testarea caselor de lemn pe platforma seismica arata grija continuă a firmei pentru siguranța clienților noștri ne-a determinat să dezvoltăm acest proiect unic în Iași care urmărește să evalueze rezistența caselor în cazul producerii unui seism puternic. Scopul este să ne convingem odată în plus clienții că folosim materiale de cea mai înaltă calitate și realizăm construcții eficiente energetic, rezistente și performante. Pentru a obține rezultate cât mai veridice și apropiate de realitate, casele vor fi închise inclusiv cu ferestre din pvc și uși de acces, precum și învelitoare (tegola și țiglă ceramică).

Echipele noastre formate din meseriasi  calificati si atestati profesional prin cursuri de specialitate, ci si pasionati de ceea ce fac, asigura interventii in situatii de urgenta, pentru remedierea avariilor in timpul cel mai scurt, pentru diverse situatii neprevazute privind instalatiile sanitare si electrice, executa lucrari de reparatii curente si capitale. Recunoastem faptul că principalul nostru sprijin este omul. Pentru a reusi sa realizam obiectivele propuse, Casa Mobinstal a trebuit sa isi indrepte atentia catre fidelizarea capitalului uman. Asiguram oportunitati si incurajam exploatarea intregului potential al angajatilor nostri. Munca in echipa nu se refera doar la mediul nostru intern, ci si la cel extern, lucram indeaproape cu clientii nostri iar respectul reciproc este cel ce ne-a asigurat si ne va asigura intotdeauna succesul. Intreaga activitate desfasurata in lucrarile de constructii executate, cat si actiunile si deciziile luate in afara acestora, se bazeaza pe valori fundamentale ce ne ghideaza cu un pas mai aproape de indeplinirea permanenta a misiunii noastre amintite la inceput.  

Servicii

PRODUSE MOBINSTAL:
- CASE DE LEMN;
- CASE DE VACANTA;
- KITURI CASE;
- AMENAJARE TEREN DE FOTBAL SI TENIS.

Oferte speciale

Punct de lucru: Iasi, Strada Sf. Andrei, Nr. 33-39 - Tel/Fax: 0232 275 222.

Galerie foto

Case Prefabricate din Lemn - MobInstal
Case Prefabricate din Lemn - MobInstal
Case Prefabricate din Lemn - MobInstal
Case Prefabricate din Lemn - MobInstal

© 2015 Copyright by constructii-romania.com