Nume:
Constructii Bomax Design - Sector 3
E-mail:
bomax2009@yahoo.com
Telefon:
0766 666 606
Website:
http://www.bomaxdesign.ro/
Adresa:
Bucuresti, Aleea Buchetului, Nr. 5-7, Sector 3.
Facebook

Constructii Bomax Design - Sector 3
Bucuresti Sector 3

Constructiil civile si industriale, consolidari si reparatii capitale, bransamente retele exterioare apa, gaze (din metal si polietilena), canal,instalatii  termice, instalatii sanitare, proiectare si amenajari, constructii drumuri si cai de comunicatie, comercializarea materialelor de constructii, lucrari de sapaturi si excavatie, comercializarea agregatelor minerale, constructii case, preturi constructii, constructii speciale, structuri metalice, tencuieli, placari fatade, placari gresie si faianta, beton amprentat, beton armat, realizari cofraje, termoizolatii, amenajari interioare si exterioare, proiectare BIM.

Detalii

Inca de la infiintare Bomax Design si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de angajati cu vasta experienta in efectuarea de lucrari de design pentru toate tipurile de constructii civile, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Bomax Design se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem o companie de amenajari interioare care se adreseaza tuturor, de la persoane fizice care au de facut doar o lucrare marunta, un tavan, o scafa, etc., pana la marile companii de pe piata pentru colaborari de amploare. Dorim sa te tinem la curent cu toate proiectele la care lucram, evenimentele din viata nostra, dar vrem sa iti propunem si promotii si concursuri la care am fi foarte incantati daca ai participa. Iti mai stam la dispozitie si pentru consultanta de specialitate in domeniul montajului de gips-carton, unde poti sa ne intrebi orice te nelamureste si iti oferim sfatul cel mai potrivit, bineinteles gratuit.

Ca orice companie, am pornit cu pasi mici si nesiguri, dar cu multa ambitie si hotarare in a ne impune pe piata romaneasca de servicii si de a alcatui un portofoliu solid care sa ne reprezinte. Putem spune ca am reusit sa punem bazele, si in acelasi timp, sa creem un nucleu reprezentativ, care sa atraga potentialii clienti catre noi si ceea ce putem noi sa realizam, potrivit cu cerintele proiectelor lor. Suntem deschisi colaborarii cu orice companie romaneasca sau multinationala, care respecta calitatea, si care doreste sa realizeze proiecte in Romania, care sa devina simboluri ale calitatii si profesionalismului.

Proiectele realizate de catre noi, respecta normele in vigoare si conduc la consumuri reduse de materiale, implicit la reduceri de costuri. Realizarea unor proiecte de design interior, care pe langa satisfacerea cerintelor de siguranta din normative sa conduca si la consumuri reduse de materiale, aceasta implicand in final costuri reduse de executie.  Societatea noastra poate fi un partener de incredere si pentru operatiile de montaj si pentru cele de proiectare. Dispunem de echipe complexe si dinamice cu care putem aborda o larga gama de servicii in ce priveste montajul peretilor de gips carton sau alte materiale folosite in designul interior. Transportul si montajul sunt efectuate cu mare atentie pentru a nu deteriora materia prima care o vom folosi, strategia de montaj fiind gandita pentru fiecare proiect in parte.

Inca de la infiintare, am inceput sa ne dezvoltam, incercand sa ne dotam cu cat mai multe dintre utilajele necesare unui domeniu atat de vast cum este cel al constructiilor. Astfel, in prezent, detinem o baza materiala ce ne permite executarea de lucrari de constructii dintre cele mai complexe. Cand lucram la un proiect, tratam cu atentie fiecare amanunt, din faza de documentatie pana la etapa finisarii. Prioritatea noastra principala este satisfactia clientului. In timp, am dobandit recunoasterea ca unul dintre cele mai serioase si profesionale nume din domeniul constructiilor. Lucrarile de executie sunt conduse de personal tehnic calificat fiind in permanenta sub controlul responsabilului tehnic autorizat. 

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra u urmatoarea gama de servicii:

- lucrari de amenajari din gips-carton;

- tavane din gips-carton si casetate, modulare, luxalon, lamelare, acustice, etc;

- pereti despartitori;

- izolatii fonice si termice;

- arcade, cupole si coloane;

- faianta si gresie zugraveli si finisaje de exceptie zidarii si tencuieli lucrari de dulgherie;

- acoperisuri;

- cofraje;

- foisoare;

- pergole;

- casute si cabane din lemn;

- pavaje si dale placari cu polistiren la fatade, inclusiv finisaje.

Parteneri

Marcel Asimionesei - Coordonator Tehnic;
Tel.: 0746 992 587;
Email: marcelasimionesei@yahoo.com.
Fagel Murariu - Coordonator Tehnic;
Tel.:  0766 475 284;
Email: bomaxteam@yahoo.com.

Galerie foto

Constructii Bomax Design - Sector 3
Constructii Bomax Design - Sector 3
Constructii Bomax Design - Sector 3
Constructii Bomax Design - Sector 3

© 2015 Copyright by constructii-romania.com