Nume:
S.C. Esty Pro Construct S.R.L.
E-mail:
estyconstructii@gmail.com
Telefon:
0729 032 579
Website:
http://www.constructii-amenajari-reparatii.com/
Adresa:
Str. Duetului, Nr. 28, Bucuresti

S.C. Esty Pro Construct S.R.L.
Bucuresti Sector 1

Constructiil civile si industriale, consolidari si reparatii capitale, bransamente retele exterioare apa, gaze (din metal si polietilena), canal,instalatii  termice, instalatii sanitare, proiectare si amenajari, constructii drumuri si cai de comunicatie, comercializarea materialelor de constructii, lucrari de sapaturi si excavatie, comercializarea agregatelor minerale, constructii case, preturi constructii, constructii speciale, structuri metalice, tencuieli, placari fatade, placari gresie si faianta, beton amprentat, beton armat, realizari cofraje, termoizolatii, amenajari interioare si exterioare, proiectare BIM.

Detalii

   Membrii echipei noastre au o vechime si experienta considerabila in domeniile constructii-amenajari-reparatii, lucrari de intretinere si finisaje, precum si gradinarit.

   Echipa noastra va depune eforturi pentru a promova practicile de construcții durabile și respectarea aspectelor de mediu în toate operațiunile sale și în serviciile pe care le oferim clientilor nostri.

   Scopul nostru este de a atinge obiectivul de a pune in practica principiile respectarii mediului și promovarea practicilor de afaceri ecologice .

   Suntem echipa de care ai nevoie in domeniul constructiilor!

   Principiile noastre!

   Casa este acolo unde iti e inima. Noi putem sa te ajutam pe tine sau afacerea ta sa construiesti acel loc unde sa te simti ca acasa.

   Firma de constructii S.C. Esty Pro Construct S.R.L. este în măsură să te ajute să decizi între o varietate de propuneri şi sugestii creative precum si funcţionale.

   Până la finalizarea proiectului exista o "supraveghere stricta" în toate etapele de constructie, firma noastra ofera regulat rapoarte de lucru, ataşat cu fotografii, pentru fiecare fază de construcţie.

   Pentru fiecare din proiectele si lucrarile nostre vom folosi materiale de înaltă calitate şi profesionalism in serviciile prestate.

 

Servicii

Constructii civile:

 1. Construcții case la cheie;
 2. Construcții case la roșu;
 3. Construcții mansarde;
 4. Construcții fundații și structuri de rezistență;
 5. Construcții acoperișuri și șarpante;
 6. Demolări și decopertări;
 7. Consolidări, reabilitări și renovări;
 8. Construcții terase;
 9. Termoizolații.

   Constructii Industriale:      

 1. Construcții centre comerciale;
 2. Construcții restaurante;
 3. Construcții pensiuni și hoteluri;
 4. Construcții sedii de birouri.

Galerie foto

S.C. Esty Pro Construct S.R.L.
S.C. Esty Pro Construct S.R.L.
S.C. Esty Pro Construct S.R.L.
S.C. Esty Pro Construct S.R.L.

© 2015 Copyright by constructii-romania.com