Nume:
SIA Inchirieri Utilaje Constructii - Brasov
E-mail:
contact@siautilaje.ro
Telefon:
0744 320 835
Telefon 2:
0730 611 250
Website:
https://siautilaje.ro/
Adresa:
Str. Carierei, Nr. 160, Brasov, Jud. Brasov.

SIA Inchirieri Utilaje Constructii - Brasov

Constructiil civile si industriale, consolidari si reparatii capitale, bransamente retele exterioare apa, gaze (din metal si polietilena), canal,instalatii  termice, instalatii sanitare, proiectare si amenajari, constructii drumuri si cai de comunicatie, comercializarea materialelor de constructii, lucrari de sapaturi si excavatie, comercializarea agregatelor minerale, constructii case, preturi constructii, constructii speciale, structuri metalice, tencuieli, placari fatade, placari gresie si faianta, beton amprentat, beton armat, realizari cofraje, termoizolatii, amenajari interioare si exterioare, proiectare BIM.

Detalii

Compania SIA UTILAJE din județul Brașov activează în domeniul construcțiilor, având ca principal obiect de activitate închirierea de utilaje folosite pentru diverse lucrări în construcții, cu un portofoliu impresionant si reprezentativ, care a reusit sa duca la bun sfarsit numeroase proiecte provocatoare si sa aduca satisfactie tuturor clientilor nostri. Am pornit cu pasi siguri si hotarati sa realizam un nume care sa inspire incredere, calitate si profesionalism, precum si un partener de nadejde pentru clienti din Brasovsi judetele invecinate. Obiectivul de baza al echipei noastre este de a oferi servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile, precum si de a creste satisfactia clientului. Avem in dotare o gama variata de utilaje de constructii si terasare pentru a executa urmatoarele activitati:

     - terasament si organizare santier;
     - lucrari de executie si agregate;
     - intretinere  drumuri.
Toate utilajele sunt manevrate de personal calificat cu experienta in domeniu, asigurand astfel ca orice tip de lucrare va fi executata la termen, in conditii de maxima siguranta si cu un nivel optim de performanta. 
Compania se bazeaza pe 3 principii importante ce asigura desfasurarea in siguranta si in termeni legali: eficienta, incredere si punctualitate.

SIA UTILAJE are personal calificat, cu experiență vastă în domeniu și deține un parc auto cu utilaje performante necesare pentru efectuarea de terasamente, excavații, fundații, decopertări, nivelări terenuri, compactări, trotuare, canalizări, mici demolări, platforme.

Servicii

CONSTRUCTII - Firma noastră efectuează lucrări variate în domeniul infrastructurilor, fie că este vorba de realizarea unor noi elemente sau de reabilitarea unor structuri deja existente. Executăm platforme, decopertări, îngrădiri, demolări de mici dimensiuni.

SERVICII DE EXCAVARE - Efectuăm terasamente, excavații, fundații, decopertări strat vegetal, nivelare terenuri, compactări. Folosind utilaje de cea mai bună calitate, alături de profesionalismul personalului, ne permit să vă garantăm, că indiferent că este vorba despre fundația unei case sau de excavații de adâncime pe suprafețe extinse, vă putem oferi cea mai buna soluție. Totodată ne ocupăm și de transportul și depozitarea balastului, pământului rezultat în urma lucrărilor de excavație sau demolare.

Oferte speciale

- Excavații;
- Fundații;
- Nivelare terenuri;
- Decopertări strat vegetal;
- Demolări de mici dimensiuni;
- Construcții drumuri, platforme;
- Închiriere utilaje de construcții;
- Transport agregate de balastieră;
- Transport și depozitare balast sau evacuari pamant rezultat în urma excavațiilor.

Galerie foto

SIA Inchirieri Utilaje Constructii - Brasov
SIA Inchirieri Utilaje Constructii - Brasov
SIA Inchirieri Utilaje Constructii - Brasov
SIA Inchirieri Utilaje Constructii - Brasov

© 2015 Copyright by constructii-romania.com