Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul  constructiilor.

Companiile  partenere se ocupa  de: executarea constructiilor civile si industriale, consolidari si reparatii capitale, retele exterioare apa, gaze (din metal si polietilena), canal, termice, proiectare si amenajari, constructii drumuri si cai de comunicatie, comercializarea materialelor de constructii, lucrari de sapaturi si excavatie, comercializarea agregatelor minerale, constructii case, preturi constructii, constructii speciale, structuri metalice

Cele mai bune industrii din marile orase - Comertul si Constructiile

Cele mai bune industrii din marile orase - Comertul si Constructiile

Comerţul are 75.000 de contracte de muncă în Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Constanţa, în timp ce domeniul construcţiilor însumează mai mult de 53.000 contracte de muncă, conform codului CAEN principal înregistrat la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, potrivit studiului realizat de Patronatul Investitorilor Autohtoni (PIAROM). 

 Domeniul lucrărilor de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale are, în Capitală, mai mult de 29.000 de contracte de muncă. Zona IT este reprezentată de activităţile de realizare a softului la comandă, cu peste 19.500 de contracte de muncă, reprezentând 43,39% din totalul ţării. Cele peste 13.000 de contracte de muncă din sfera activităţilor de jocuri de noroc şi pariuri reprezintă aproape 50% din totalul ţării.

Construcţiile şi comerţul sunt cele mai bune industrii angajatoare din cele mai mari cinci oraşe ale României potrivit unui studiu care analizează forţa de muncă la nivelul regiunilor de dezvoltare ale României, aferent anului 2015, realizat de PIAROM.

© 2015 Copyright by constructii-romania.com